What's up?

Efter fredagens festande har vi inte riktigt återhämtat oss... 
 
Eller jo! Fast jag blev sjuk. TYPISKT, eller? Efter en heldag i Paris i söndags med Maria där vi båda vandrade omkring i tunna strumpbyxor blev halsontet ett faktum. Men vi hade en sjukt rolig - och det blev inte riktigt som vi tänkt oss söndag. 
 
Vi skulle gå på Louvren - men eftersom det var gratis pga första söndagen i februari så konstaterade vi att det var dags för bakverk istället (andra för dagen). Det blev en Paris Brest för mig (äntligen) och en McMacaron för Maria (äntligen). 
Vips började vi vandra längs Seine och upptäckte att kaj och vatten blev ett denna regninga vinterdag. Vi kom upp från "strandpromenaden" och såg en slottliknande byggnad. Nyfikenheten tog oss till nya höjder och vips pussade vi uppstoppade djur på Naturhistoriskamuseet. 
Efter lite McDonaldshäng hamnde vi på metro 10 som ingen av oss åkt tidigare och klev av vid Duroc. Därifrån gick vi, förbi Les Invalides, Eiffeltorn, Inceptionbro och Frihetsgudinna tills vi - sjukt kissnödiga - hamnade på en himla mysig allt i allo restaurang. 
Efter lite suktande efter saker på menyn bestutade vi oss, för sjukdomens skull, att äta Chili con Carne och sedan avsluta med en himmelsk banansplit (gjord på Ben&Jerry's glass dessutom). 
 Västa baben och en banansplit (gissa vad som är vad). 
 
Det gick i alla fall inte som vi tänkt oss, men det gick bra om ni fattar.... ;)

Kommentarer:

1 Mariekexet:

skriven

Ååååh såååå bra dag, words can't describe <3 Älskar alla små klantiga inslag också... (Blöta fötter osv)

Svar: Älskade den dagen!!!
Hehe.... <3
Johanna Dahlborn

Kommentera här: