0 Läs mer >>

I lördags steg vi (Maria, Kajsa, Lina och jag) upp med tuppen och åkte ut, hela vägen på RER A, till Disneyland. Vad som väntade visste vi inte riktigt, men det slutade med en helt magisk dag i det som kändes som en egen liten värld. Glömde att vi var i Paris och ville inte åka därifrån. . . 

Bästa attraktionen var Rock and Roller-coaster där Aerosmith spelade i bakgrunden av en åktur bestående av  loops och snurrar i mörkret. Sedan åkte vi allt från Hollywood Tower of Terror till en båttur där barn från hela världen sjöng: it's a small world . 

Hemfärd blev vid halv tolv på natten efter ett helt  magiskt spektakel visat på slottet med fyrverkerier och alla favoritlåtar från filmerna. . . Det känns fortfarande lite overkligt att vi var där, en  drömdag verkligen . 

Disneyland.

1 Läs mer >>
Sista lovet innan mina sista nio veckor i Frankrike (okej jag kommer nog snabbt tillbaka) - och jag fick ledigt båda veckorna. Har verkligen bara tagit det lugnt. 
 
Första dagarna var finaste familjen här; mormor, morfar, mamma, morbror med familj. Det var så mysigt att umgås med dem, och mamma som jag inte träffat på fyra månader. Sedan hade jag två dagar tillbaka i huset innan jag for iväg till min underbara fransos i Rouen där jag spenderade fyra magiska dagar. Une havre de paix. 
Har spenderat resten av veckan med min älskade Maria som inneboende, ätit chili con carne och tittat på serier. Som sammanfatting kallar jag på Instagram där bilderna läggs upp titt som tätt. 
 

Två veckor av lov.