0 Läs mer >>
Sitter i bilen. Börjar jobba om en kvart och känner mig inte så pigg som min stora kaffekopp till frukost borde ha gjort mig. Har sovit så dåligt och när sömnen äntligen var som djupast började något ägg att ringa på hos någon. 

Det kanske inte hade stört mig om: 
1. Jag inte hade haft öppet fönster (men då dött av värmeslag) 
2. Det inte var så jävla lyhört, alltså när grannen spolar låter det som att taket rasar in. 

Klockan elva får jag med kaffe, litar på kaffegudarna idag. 


Spärrar upp ögonen och försöker att inte se obehaglig ut. 

Vendredi.

0 Läs mer >>
Sitter här och svettas i åskvärme och har precis städat bottenvångingen med nyfunnen favoritprodukt: Ajax Anti-calc. Alltså vilken tillfredsställelse när kranen i badrummet bara blääänker. 
 
Det är egentligen helt sjuk hur någon som jag, under hela mitt liv, avskytt att städa. Alltså AVSKYTT. Men här blir allt så äckligt dammigt och jag vill bara ha det kliniskt. Sedan om det ligger kläder och papper och böcker överallt, det gör inget - det är ju bara charmigt.
 
Och därnere luktar det nu Ajax, mmmm. Så mycket bättre än den habituella fuktdoften. Och jag luktar kyckling och pommes. 
 
 

Maniac.

0 Läs mer >>
Kärt återseende. 
 
Nu har det nästan ett år sedan mitt senaste blogginlägg - om kanelbullens dag, som var av misstag... Oops. Förlåt alla fina Paris au pairer som kommenterat utan succé. 
 
På ett år har mycket hänt, min au pair tjänst tog slut den fjärde juli 2015. Jag for hem till Stockholm för att plugga till massageterapeut och jobba, med planen att flytta ner till min kära fransos i början av 2016. 
 
Vilket jag gjorde, voila, till Rouen! 
 
 
Planen gick dock inte helt som jag tänkt mig då mitt diplom som massageterapeut var som en fis i rymden här, och ingen sökte en svensk massös. Så jag tänkte om, földje en barndomsdörm, och med mycket hjälp från min pojkväns familj har jag ansökt om att kunna utbilda mig till konditor. I Frankrike. 
Quel rêve. 

Re-bonjour!