Brasserie Flo.

Sniglar dränkta i vitlök och persilja, kalvbräss på ostgratinerade makaroner med kantareller och Ile flottante.
 
Gårdagens middag var typ så nära perfekt man kan komma. Med prisklass "fint brasserie" så var detta ställe helt underbart med läge i en liten passage off-Saint Denis Foubourg. En poplär rätt vid borden runt omkring verkade vara skaldjurplatå men för oss kändes den Alsace-baserade maten mest lockande. 
 
Alltså maten. Åh. Bara dreglar. Och hörrni, nu har jag ätit sniglar (på riktigt med persilja och vitlök). 

Kommentarer:

1 Emelie - Lever drömmen i Paris!:

skriven

Menguuuud så gott! Speciellt varmrätten ser extra lockande ut.. ;)

Svar: Mmmmmm, godaste hittilllsssss!!!!
Johanna Dahlborn

2 Mariekexet:

skriven

Dina bilder, typ dör. Mat <3 Skapligt duktig du är! ätit sniglar!

Svar: Taaaack!!! <3
Det var gooott :'))))
Johanna Dahlborn

Kommentera här: