Marais.

Mötte upp Maria och Lovisa vid Operan runt tolv-tiden (mattid) och vi begav oss iväg för att hitta mat samt åka till Marais, ett fint kvarter där bla Picassomuseet finns. Dit ska jag gå någon dag. 
 
Vi gick rakt fram från stationen (gick av vid Chemin Vert) och hamnade vid en park på denna restaurang: 
 
Mycket mysig uteservering, och ganska "fint". Det som fick Lovisa att bestämma sig var när hon såg kantareller på någons tallrik.... Hehe. Jag föll för löksoppa, men det slutade med att jag åt det här:
En hamburgare som ni aldrig sett förut! Sjukt god burgare mellan två "potatisbullar" och så ett perfekt ägg.... Helt värt sitt pris! Maria åt en spagetti bolognaise, men hon sa att hon haft bättre. 
 
Vi gick vidare för att hitta en park och ett pâtissière (efterrätt såklart!) och ramlade in på Cheap Monday där expediten berömde min kofta som jag köpt på Monki. Kände mig cool. Men vi lokaliserade oss på kartan och hittade efterrätt som för mig blev denna skapelse: 
Cara- karamell och vanilj med en mitt av karamell och en liten petit choux på toppen. Blev dock nästan lite för sött. Men jag älskar karamell....
 
Och för att avsluta det hela tänker jag visa de två bruttorna jag hängde med idag.
 
 
Eftermiddagen gick väldigt bra och vi åt crêpes till middag (mums). Imorgon väntar lång arbetsdag och babysit. Ska babysitta på lördag också, vilket är liite tråkigt, men jag är ju ledig hela dagen! 

Kommentarer:

1 Mariekexet:

skriven

Sååå trevligt :') Charmig sista bild, haha!

Svar: Hihi, så söt!!! :D
Johanna Dahlborn

2 Emelie - Lever drömmen i Paris! :

skriven

Åhåhå, jag älskar att läsa era olika bloggar och jämföra era bilder! Verkligen olika versioner, men så finurligt kul. Karamell, mums! Kanske saknades lite salt i den? ;)

Och vad hette den udda hamburgaren?

Svar: Hahah! Kan förstå det! Alla skriver på sitt sätt. Men den kändes lite salt i mitten.. Dock inte tillräckligt!

Minns inte... Hamburger, foie gras- någonting!
Johanna Dahlborn

Kommentera här: